Saturday 16 July 2016

Tunnelmallinen Tallipiha

Tampereella keskustan laidalta, Finlaysonin alueelta löytyy suloinen Tallipiha, jossa me käytiin pällistelemässä viime viikonloppuna. Tallipihan on rakennuttanut Wilhelm von Nottbeck jo 1800-luvulla hevosiaan ja niiden hoitajia varten. Nykyään Tallipihalta löytyy pieniä puoteja ja kahviloita minkä lisäksi kesäkaudella siellä on vanhanajan karuselli, kanoja, hevonen ja poni. En ollu aiemmin käyny muissa myymälöissä, kuin suklaapuodissa ja kahvilassa, joten yllätyin, miten ihania juttuja niissä oli myynnissä! Esimerkiks lahjaks tai sisustukseen olis löytyny söpöjä juttuja vaikka miten paljon. Meinasin ostaa ainakin naulakon ja suklaata, mutta hillitsin itseni. :D



Meidän Tallipihalla ollessa siellä oli joku lasten tapahtuma, minkä takia aukiolla oli kirppispöytiä. Siellä järjestetään muitakin tapahtumia ja joulukautena se on täynnä näkemistä! Suuri plussa muuten siitä, että Tallipihan asiakkaille on tunnin ilmainen pysäköinti ihan alueen vieressä. Pienen pysäköintialueen löytää Näsijärvenkadun puoleisen pääportin edustalta.




Kannattaa muuten harkita Tallipiha-reissun yhteyteen vierailua Näsilinnassa ja Näsinpuistossa, jotka löytyy ihan Tallipihan vierestä. Meillä näissä paikoissa vierähti yhteensä reilun tunnin verran aikaa.

No comments:

Post a Comment