Friday 31 March 2017

Hotellisuositus Unawatunaan Sri Lankaan

Yövyttiin Unawatunassa Hotel Flower Garden -hotellissa, joka oli ihan täydellisellä sijainnilla. Hotellilta oli viiden minuutin kävelymatka rantaan söpöä pikkutietä pitkin ja kaikki palvelut löytyi läheltä, rantaan kulkevan pikkutien varrelta. Hotellialue oli suojainen, eikä sinne kantautunu häiritsevää meteliä mistään. Tuntu, kuin ois oltu ihan viidakon keskellä, sillä joka puolella oli kasveja ja apinat ja oravat hyppelehti katolla ja puissa.







Hotellissa oli meidän yllätykseks kaks uima-allasta, sillä jotenkin oltiin saatu käsitys vain yhdestä altaasta. Ainoa miinus allasalueessa oli se, ettei netti toiminu siellä asti kunnolla. :D Muuten koko allasalue (ja hotellialue) oli ihanan rauhallinen ja vehreä.

Huone oli pieni, mutta meille riittävä ja sänky yllättävän pehmeä. Eipä ollu pitkään aikaan mikään tuntunu niin hyvältä, kuin päästä kirjautumaan huoneeseen etuajassa ja nukkumaan yli vuorokauden kestäneen matkustamisen jälkeen. Meillä oli huoneessa myös parveke, tai oikeastaan veranta, joka kiersi koko yläkerran ympäri ja josta kuljettiin huoneisiin. Eräänä iltana pian nukkumaan mentyä kuulin katolta jysähdyksen ja syöksyttiin verannalle katsomaan, mikä äänen aiheutti. Harmi, ettei katolle oikein nähny verannalta, sillä olin varma että paukahduksen takana oli katolle hypännyt apina. Muuten kyllä nukutti hyvin, kun ainoa huoneeseen kuulunut ääni oli ilmastointilaitteen humina.





Iso peukku tälle hotellille!

No comments:

Post a Comment